Outdoor Voices

Studio Laan collaborated with Outdoor Voices’ in-house design team to complete their first retail outlet in the mid-Atlantic region.  Situated on Georgetown’s historic M St. retail corridor, the three-story, 3,000sf build out brings a fresh new face to a nearly two century-old structure.
The first floor greets customers with bright colors and natural wood surfaces on floor and walls showcasing the brand’s minimalist apparel. To the rear of the space, colored glass archways frame views to the
“locker room” – a playfully tiled niche housing more merchandise displays and fitting rooms.
As one proceeds upstairs, more natural wood mixes with recycled rubber floor mats to lend a calm, refined, gym-inspired aura to the showroom.  Colored glass archways reappear here, flanking complementary arched-top mirrors at the rear.  Curtained dressing alcoves provide an efficient dual use of the limited space available.

Outdoor Voices storefront on M St.
First floor of the store, viewed from the entrance.
Colored glass archways define the "locker room" at the rear of the first floor.
The playfully colored tiled walls and floor of the "locker room".
Recycled rubber floor mats and custom millwork in natural wood tones help define distinct zones within the showroom.
Colored glass archways and complementary mirrors upstairs.
All images courtesy Outdoor Voices & Matt Harrington.
Top